Ana Sayfa   Ürünler   Demolar   Sipariş   Teknik Destek   Bize Ulaşın  
  Teknik Destek  :: Sık Sorulan Sorular  :: Hakediş 2886

1. veya 2.Keşif Özetini Kopyalama

Keşif Özetini kopyalama için aşağıdaki adımları sırası ile uygulayın.

1-) "Gereçler" menüsünden "Dosya Hizmetleri" satırına mouse ile gelin. Açılan menüden Başka "Şantiyeden Bilgi Alma" satırını mouse ile tıklayın.

2-) Başka Şantiyeden Aktif Şantiyeye Bilgi Aktarma penceresi açılacaktır. Aktarmak istediğiniz keşfi listeden mouse ile tıklayarak seçin. Seçtiğiniz keşif listenin altında seçilen olarak gösterilecek. Pencerenin sağ alt köşesinde bulunan [İleri] düğmesini mouse ile tıklayın.

3-) Bilgilerin Alınacağı Şantiyeyi Seçiniz adlı pencere açılacak. "Şantiye Klasörü" satırın sonundaki düğmeyi mouse ile tıklayın.

4-) Klasöre Gözat penceresi açılacaktır. Açılan listedeki "C" işaretinin önündeki işaret eğer "+" ise bu işareti mouse ile tıklayarak "-" işareti olarak değiştirin. İşaretin "-" olması halinde C 'nin altında kayıtlı klasörleri görebiliyorsunuz demektir. Bu klasörlerden "AMPLTD" klasörün önündeki işareti "-" olarak değiştirin. Bu klasörün altında açılacak olan "AMPHAK" klasörünü mouse ile bir kez tıklayın. Pencerenin altında bulunan [Tamam] düğmesini mouse ile tıklayarak bu klasörü seçin. Böylece programa şantiye dosyaların saklandığı klasörü belirtmiş oldunuz.

5-) Doğru şantiye klasörü seçilmiş ise "Şantiye Kodu" satırın sonundaki aşağı ok tuşunu mouse ile tıkladığınızda şantiye kodları listesi açılacaktır. Listeden bilgileri transfer etmek istediğiniz kaynak şantiyeyi mouse ile tıklayarak seçin. Pencerenin sağ altında bulunan [İleri] düğmesini mouse ile tıklayın.

6-) İmalat Grubu Seçme penceresi açılacaktır. "Bilgilerin Alınacağı Kaynak İmalat Grubu" satırın sonundaki aşağı ok düğmesini mouse ile tıklayın ve açılan listede görünen imalat gruplarında aktarmak istediğinizi mouse ile tıklayarak seçin.

7-) "Bilgilerin Aktarılacağı Hedef İmalat Grubu" satırın sonundaki aşağı ok düğmesini mouse ile tıklayın ve açılan listede görünen imalat gruplarında hedef imalat grubunu mouse ile tıklayarak seçin. Bu seçimleri yaptıktan sonra pencerenin sağ altında bulunan [İleri] düğmesini mouse ile tıklayın.

8-) Açılan son pencerede tüm seçimleri yapmanız halinde [Aktar] düğmesini mouse ile tıklayarak aktarma işlemini başlatın. 

9-) Aktarma işlemi tamamlandığına dair bir pencere açılacaktır. Eğer başka bir bilgi kopyalaması yapacaksınız [Hayır] düğmesini mouse ile tıklayın. Son pencereye dönmüş olacaksınız. [Geri] düğmesini kullanarak başa gelebilirsiniz. Başka bir kopyalama yapılmayacaksa [Evet] düğmesini mouse ile tıklayarak kopyalama bölümünü kapatın.